جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

لغو سفر رئیس ستاد ارتش اسرائیل به آمریکا بعد از گمانه زنی‌ها برای اشغال غزه

لغو سفر رئیس ستاد ارتش اسرائیل به آمریکا بعد از گمانه زنی‌ها برای اشغال غزه بعد از گمانه‌زنی‌ها مبنی بر اینکه ممکن است کابینه بنیامین نتانیاهو خواهان اشغال نوار غزه شود، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی سفر خود به آمریکا را لغو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۲۸۵۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد، بعد از فروپاشی مذاکرات با حماس و پیش‌بینی‌هایی مبنی بر درخواست کابینه برای اشغال غزه، ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی، سفر خود را که قرار بود شامگاه امروز به آمریکا انجام شود، لغو کرد.

در همین حال، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه نقل کرد که اشغال نوار غزه به معنای از دست دادن اسیران و از دست دادن تعداد بیشتری از سربازان ارتش است.

در همین راستا، روزنامه یدیعوت آحارانوت به نقل از منابع نزدیک به بنیامین نتانیاهو اعلام کرد: ما به سمت اشغال کامل نوار غزه و تعیین تکلیف نبرد با حماس پیش می‌رویم.

همزمان، شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع نزدیک به نتانیاهو اعلام کرد: ما به سمت اشغال کامل نوار غزه می‌رویم، اگر رئیس ستاد ارتش اسرائیل با این مسئله موافق نباشد، او باید استعفا دهد.

شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی از یک منبع سیاسی نقل کرد: تا به الان دستور اجرایی برای اشغال نوار غزه صادر نشده است و طرفی که در خصوص این مسئله تصمیم قطعی می‌گیرد، کابینه امنیتی است.

یدیعوت آحارانوت به نقل از منابع اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به نتانیاهو چراغ سبزی برای انجام عملیات نظامی فشرده علیه حماس نشان داده است.

یدیعوت آحارانوت گزارش داد که بعید نیست طرح اشغال غزه بخشی از تاکتیک مذاکره‌ای برای اعمال فشار بر حماس باشد.

اما یسرائیل هیوم از یک منبع نقل کرد: تصمیم نهایی از سوی نتانیاهو جهت دستور به ارتش برای ورود به مناطق باقی مانده از نوار غزه وجود ندارد، اما رویکرد به سمت این گزینه بیشتر می‌شود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: آمریکا غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار